Horror

IT (2017)
7.8
HD

IT (2017)

2017

IT (2017)

Në një qytet të vogël në Maine, shtatë fëmijë të njohur si The Losers Club vijnë ballë për ballë me ...
The Sound (2017)
3.4
HD

The Sound (2017)

Një shkrimtar që studion paranormal beson se zhurma e prekshme e frekuencave të ulëta është shkaku i shikimeve të fantazmave ...
The Babadook (2014)
6.8
HD

The Babadook (2014)

Një nënë e vetme, e rrënuar nga vdekja e dhunshme e burrit të saj, ballafaqohet me frikën e djalit të ...
Annabelle: Creation(2017)
6.7

Annabelle: Creation(2017)

Disa vjet pas vdekjes tragjike të vajzës së tyre të vogël, një kukullash dhe gruaja e tij mirëpresin një murgeshë ...
Don’t Sleep(2017)
3.2
BluRay 720p

Don’t Sleep(2017)

Pasi nisin një bashkëjetesë, dy të dashuruar nisim të përballen me tmerret e një fëmijërie të harruar.
Found Footage 3D
5.2
HD

Found Footage 3D

Një grup njerëzish të cilët po xhirojnë një film horror bazuar në filmime të gjetura, gjenden vetë brenda një situate ...
Creep 2 2017
0
HD

Creep 2 2017

Pas gjetjes së një reklame në internet për "punë me video", Sara, një artist video, fokusi kryesor i të cilit ...
The Limehouse Golem (2016)
6.3
HD

The Limehouse Golem (2016)

Një seri vrasjesh e ka tronditur komunitetin deri në pikën ku njerëzit besojnë se vetëm një krijesë legjendare nga kohët ...
Cult of Chucky 2017
5.2
HD 720P

Cult of Chucky 2017

E kufizuar në një azil për kriminelët e çmendur për katër vitet e fundit, Nika Pierce është gabimisht e bindur ...