Mister

In the Shadow of Iris (2016)
6.1
HD

In the Shadow of Iris (2016)

Zhdukja e papritur e gruas së një bankieri të pasur fillon të hapë një botë marramendëse fetish të fshehtë, akte ...
The Sound (2017)
3.4
HD

The Sound (2017)

Një shkrimtar që studion paranormal beson se zhurma e prekshme e frekuencave të ulëta është shkaku i shikimeve të fantazmave ...
Marjorie Prime(2017)
6.3
HD 720P

Marjorie Prime(2017)

Një shërbim që ofron rikrijime holografike të të dashurve të vdekur lejon që një njeri të vijë ballë për ballë ...
Annabelle: Creation(2017)
6.7

Annabelle: Creation(2017)

Disa vjet pas vdekjes tragjike të vajzës së tyre të vogël, një kukullash dhe gruaja e tij mirëpresin një murgeshë ...