Sci-Fi & Fantasy

The Flash
6.8

The Flash

2014

The Flash

Pasi një përshpejtues i grimcave shkakton një stuhi të çuditshme, hetuesi CSI Barry Allen goditet nga rrufeja dhe bie në ...
Salvation 2017
6.1

Salvation 2017

Një student i gradës MIT dhe një superstar i teknologjisë sjellin një zyrtar të nivelit të ulët të Pentagonit një ...