Science Fiction

Snowpiercer
10
DVD

Snowpiercer

Në një të ardhme ku një eksperiment i dështuar për ngrohjen globale vret jetën më të madhe të planetit, një ...
Interstellar 2014
10
HD 720P

Interstellar 2014

Kronikave ndëryjore janë aventurat e një grupi eksploruesish që përdorin një vrimë të re të zbuluar sapo të tejkalojnë kufizimet ...
Geostorm 2017
10
HDKamer

Geostorm 2017

Gerard Butler duke luajtur një projektues kokëfortë por simpatik satelitor i cili kur satelitët e kontrollit të klimës në botë ...
Ant-Man 2015
7.3
HD 1080p

Ant-Man 2015

Scott Lang duhet të përqafojë heroin e tij të brendshëm dhe të ndihmojë mentorin e tij, Doktor Hank Pym, për ...
Assassin’s Creed 2016
5.9
HD 720P

Assassin’s Creed 2016

Nëpërmjet kujtimeve të zbuluara gjenetike që e lejojnë atë të rishikojë aventurat e paraardhësit të tij në Spanjën e shekullit ...