Thriller

Geostorm 2017
10
HDKamer

Geostorm 2017

Gerard Butler duke luajtur një projektues kokëfortë por simpatik satelitor i cili kur satelitët e kontrollit të klimës në botë ...
Jungle
6.7
HD

Jungle

2017

Jungle

Një udhëzues misterioz shoqëron një aventurie entuziaste dhe mikun e tij në xhungël Amazon, por udhëtimi i tyre kthehet në ...
Bad Day for the Cut 2017
0
HD 720P

Bad Day for the Cut 2017

Një fermer i moshës mesatare irlandeze, i cili ende jeton në shtëpi me nënën e tij, nis për një mision ...
The Limehouse Golem (2016)
6.3
HD

The Limehouse Golem (2016)

Një seri vrasjesh e ka tronditur komunitetin deri në pikën ku njerëzit besojnë se vetëm një krijesë legjendare nga kohët ...
Cult of Chucky 2017
5.2
HD 720P

Cult of Chucky 2017

E kufizuar në një azil për kriminelët e çmendur për katër vitet e fundit, Nika Pierce është gabimisht e bindur ...
From Paris with Love
10
HD

From Paris with Love

James Reese ka një punë të mirë si ndihmë e ambasadorit në Francë, por pasioni i tij i vërtetë është ...
Furious 7
10
HD

Furious 7

2015

Furious 7

Dekard Shou kërkon të hakmerret ndaj Dominik Toretos dhe familjes së tij për vdekjen e vëllait të tij.