The CW

Arrow
6.1

Arrow

2012

Arrow

Oliver Mbretëresha e zhdukur miliarderi mungon dhe konsiderohet i vdekur kur jahti i tij humbet në det. Ai kthehet pesë ...
The Flash
6.8

The Flash

2014

The Flash

Pasi një përshpejtues i grimcave shkakton një stuhi të çuditshme, hetuesi CSI Barry Allen goditet nga rrufeja dhe bie në ...