TV Shows

6
Salvation 2017
6.1

Salvation 2017

Një student i gradës MIT dhe një superstar i teknologjisë sjellin një zyrtar të nivelit të ulët të Pentagonit një ...
The Flash
10

The Flash

2014

The Flash

Pasi një përshpejtues i grimcave shkakton një stuhi të çuditshme, hetuesi CSI Barry Allen goditet nga rrufeja dhe bie në ...
Arrow
10

Arrow

2012

Arrow

Oliver Mbretëresha e zhdukur e miliarderit mungon dhe konsiderohet i vdekur kur jahti i tij humbet në det. Ai kthehet ...
Second Chance
6.3

Second Chance

Një ish-sherif 75-vjeçar i dyshuar, jeta e të cilit përfundon në duart e policëve të korruptuar, kthehet në jetë dhe ...
Taken
10

Taken

2017

Taken

Historia e origjinës së të rinjve, të uritur, ish Beret Bryan Mills si ai merret me një tragjedi personale që ...