DC’s Legends of Tomorrow: Season 3

Oct. 10, 2017
Your rating: 0
0 0 votes

Në sezonin e tretë, Legjendat e së Dielës së DC përballen me një kërcënim të ri ekzistencial të krijuar nga veprimet e tyre në fund të sezonit të kaluar. Duke rishikuar një moment në kohë që ata tashmë kanë marrë pjesë, ata kanë shkelur në thelb afatet kohore dhe kanë krijuar anakronizëm gjatë gjithë kohës! Ekipi ynë duhet të gjejë një mënyrë për t’i kthyer të gjitha anakronizmat në afatet e tyre origjinale para se të bjerë ndarja e kohës. Por para se Legjendat tona të mund të hidhen përsëri në veprim, Rip Hunter dhe Byroja e sapo krijuar e tij e quajnë metodat e tyre në diskutim dhe shpërndajnë ekipin. Duke sfiduar autoritetin Time Bureau, ata rekrutojnë një haker nga e ardhmja, Zari Tomaz dhe vazhdojnë kohën e tyre duke udhëtuar shenanigans, duke këmbëngulur se megjithatë të çrregullt metodat e tyre mund të jenë, disa probleme janë përtej aftësive të Byrosë. Disa probleme mund të rregullohen vetëm nga legjendat.

loading...

Episoda

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website